Sätt lite Extraljus LED på tillvaron

Det här med bilar är inte riktigt min grej och jag kan ingenting om helljus. Jag fick ett påpekande om detta av en kompis som jag besökte senast. Han sa att det lös lite dåligt och att jag behöver sätta in extraljus till bilen. Jaha, svarade jag, ska jag gå in på en bilfirma? frågade jag, men då svarade han, nej det behöver du inte göra, du kan köpa på nätet. Jag beställer mina extraljus på nätet, så kika in där när du kommit hem.

Herregud, jag kan se

Lite småbutter efter vad min kompis hade sagt, så tog jag mig hem och satte mig vid datorn. Jag sökte på nätet och fick fram en hel del förslag och prisklasser. Fanns både LED & Xenon. Min kompis sa att jag skulle beställa LED. Kikade runt en stund tills jag bestämde mig för några som heter NBB LED Extraljus Alpha 175. Efter jag beställt och betalat så kände jag mig sjukt duktig. Tänk att jag som inte kan något om sådant här klarade av att köpa bildelar! Skrev till min kompis att jag nu hade varit duktigt och beställt till bilen. Han svarade tillbaka, härligt!

Gick ovanligt fort att få hem paketet med extraljusen som jag hade beställt. Ivrig som jag är så sitter jag alltid och spårar paketet intensivt. Man måste väl få ha lite koll på grejer man beställer!? Så här i efterhand så är jag nog glad att min kompis var på mig. Gick väldigt mycket smidigare än vad jag trodde. Är du också ute efter extraljus LED till din bil, då kan jag rekommendera dig att besöka Lyson hemsida. Nästa gång jag besökte min kompis, så hade jag mina nya extraljus på bilen och flashade lite extra mycket med lamporna. Herregud så bra det blev tänkte jag. Nu ser jag ordentligt när jag kör!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: kd1