Azure integration – ett sätt att få systemen att samtala

Azure är en samling integrerade molntjänster från Microsoft. Du får flera olika tjänster i form av servrar, fillagring, databaser, åtkomsthantering, utveckling, användarhantering, backup och säkerhet. Med en Azure integration kan du koppla samman de verktyg, program och system som du vill använda.

När du använder Azure har du full kontroll på din egen information. Azure erbjuder högklassiga sekretessalternativ och du kan lita på att informationen är skyddat och du har koll på vem som har åtkomst till datan.

Blue Integrator och Azure

Blue Integrator är en integrationsmotor som har stöd för integration med Dynamics 365 for Operations i molnet Azure. Företaget bakom Blue Integrator har erfarna tekniker som arbetat med integrationer länge. De hjälper ditt företag på vägen när du vill använda Azure integration i ditt företag.

Fördelen med att använda en molntjänst som Azure är att alla har tillgång till den information de behöver vart de än befinner sig. Du behöver inte vara inkopplad på företagets nätverk, du kan komma åt information från olika plattformar när som helst.