Mitt hemma-nätverk blev mycket snabbare med en cat6-kabel

Jag älskar min snabba uppkoppling och jag älskar när allt har samma tillgång till höga hastigheter. Visst kan väl trådlöst fungera okej, men jag får tokspel när hastigheten sjunker eller man helt enkelt tappar uppkopplingen.

Detta gjorde det enkelt för mig att använda cat5-kabel när jag satte upp mitt nätverk för något år sedan och när jag sedan såg att den nya generationen cat6 har kommit, ja då kunde jag såklart inte låta bli att följa med i utvecklingen.

Hastigheten dödar sägs det, men bara om det går för långsamt. Det gör det inte med Cat6-kabel

I kablar under 55 meter klarar Cat6-kabeln av hastigheter upp till 10Gb/s. Om man jämför med föregångarens betydligt klenare 100Mb/s så inser man ju att här är det läge att blåsa på så mycket det bara går. Perfekt för mindre företag med, men verkligen värt investeringen för den som älskar höga hastigheter. Som jag gör.

Teknologin verkar aldrig att sakta ner på farten

Det finns otaliga butiker för den som letar, för mig fick jag kontakt med Cat6-kabel här. Ge dig själv en tidig julklapp och testa, du kommer aldrig att ångra dig.